De komende 4 zondagen

Beste leden, donateurs en geinteresseerden,

Aangezien de komende week de week van Braunfels is, zal er komende zondag 26 mei en de zondag erop, 2 juni, geen opkomst zijn in Cafe van Ouds. Pinksterzondag 9 juni, zou wel moeten lukken. Op zondag 16 juni valt het Jubileum Rollenspel in de TCCN ruimte. Bijgevolge is er dan ook geen opkomst in Cafe van Ouds.

Met vriendelijke groet,

Marc Seutter
Voorzitter Casus Belli

Casus Belli Jubileum rollenspel

In 2018 bestond Spellenvereniging Casus Belli 30 jaar en om dat te vieren, organiseert Casus Belli op zondag 16 juni 2019 een speciaal Jubileum rollenspel! In een middag spelen we aan verschillende tafels een rollenspel. Wat er aan verschillende tafels gebeurt, heeft effect op de andere tafels.

Het idee is dat je de hele middag één karakter speelt, dat 2 verschillende, korte maar spannende avonturen beleeft. De GMs (Daniel, Jennifer, Joost en Louis) hebben verschillende teams met bijbehorende uitdaging bedacht.

We spelen Call of Cthulhu in het Nijmegen van 1988. Er zijn vier groepen mensen (NEC-Hooligans, BVD agenten, KUN Studenten en leden van een culturele dansgroep) die in verschillende gebeurtenissen voortekenen van de Apocalyps zien. Dit moet gestopt worden!

Belangrijke details
Wanneer: Zondag 16 juni 2019
Waar: TCCN gebouw
3e van Hezewijkstraat 2a, te Nijmegen
Er is parkeergelegenheid in de buurt.

Programma:
Inloop vanaf 13:00
13:30 – 13:45 Uitleg en andere huishoudelijke mededelingen
13:45 Start Jubileum rollenspel
16:15 Afronding met gelegenheid tot napraten.

Casus belli zal ook de catering in stijl verzorgen.

Aanmelding: Vanwege de planning horen we graag of je meedoet. Stuur dan een bericht naar info@casusbelli.nl. Je kan je voorkeur voor een bepaald team ook laten weten. Aanmelding (kostenloos) is ook open voor niet-leden van Casus Belli dus als je geïnteresseerden kent, nodig ze gerust uit.

Groetjes,
De JRPG commissie,
Daniël, Jennifer, Joost en Louis