Casus Belli forum

Algemeen => Mededelingen van het bestuur => Topic gestart door: PapaAtHome op 20 december 2012, 13:37:09

Titel: Café De Verdieping niet open, Café 't Haantje als vervanger.
Bericht door: PapaAtHome op 20 december 2012, 13:37:09
Beste Casus Belli leden,

Het bestuur heeft de afgelopen maand verschillende malen getracht om in contact te komen met Richard Janssen van Café De Verdieping. Dit is tot nu toe niet gelukt.

Afgelopen zondag was Café De Verdieping gesloten en ondanks het bericht van Richard dat hij afgelopen dinsdag weer open zou zijn was dat niet het geval.

Om voor komende zondag en voor de geplande activiteiten in januari in ieder geval een alternatieve locatie te hebben heeft het bestuur naar de mogelijkheden gekeken.

Komende zondag kunnen we terecht in Café 't Haantje.
Verzoek: neem een spel mee om te spelen!
Voor liefhebers: er is komende zondag ook een toeptoernooi.

Meer informatie over Café 't Haantje, zie: http://www.haantje-nijmegen.nl/
Adres: Daalseweg 19, Nijmegen.

Het café is ruim, heeft twee biljarts en een achterzaal waar we ook gebruik van mogen maken. Er wordt een strikt 'niet roken' beleid gevoerd en heeft een drempelloze toegang. Voor de rokers is een apparte (open) plek met krachtige afzuiginstallatie.

Zonder tegenbericht wordt de borrel, WRPG introductie en de ALV naar café 't Haantje verplaatst.
Titel: Re: Café De Verdieping niet open, Café 't Haantje als vervanger.
Bericht door: PapaAtHome op 20 december 2012, 15:41:11
Vanmiddag is het dan toch gelukt, bij toeval, om contact op te nemen met Richard. Het gaat goed met hem, er zijn goede redenen waarom hij op dit moment slecht berijkbaar en niet in Nijmegen is.

Er zijn serieuse problemen met de meterkast en het is, o.a. gezien de komende feestdagen, niet duidelijk wanneer de problemen opgelost zullen zijn. Geen reden tot ongerustheid, wel groot ongemak voor Richard én Casus Belli. Daarom blijft tot nader bericht Café 't Haantje de vervangende bijeenkomst plek.

Met vriendelijke groet,

Andre Steenveld.
Titel: Re: Café De Verdieping niet open, Café 't Haantje als vervanger.
Bericht door: PapaAtHome op 7 januari 2013, 22:09:19
Beste leden,

Vandaag heb ik een nieuw gesprek gehad met Richard (van De Verdieping) na een SMS van hem eerder vandaag. Woensdag is De Verdieping weer 'normaal' open, zie ook een bericht hierover van Richard zelf.
http://www.casusbelli.nl/forum/index.php?topic=166.0;topicseen

Ik zie dan ook geen reden om de ALV niet op de 'normale' plek te houden.

Komende zondag is de ALV in Café De Verdieping. (Zegt het voort!)

Wel denk ik dat het nodig is om in de agenda extra tijd in te ruimen voor 'Mededelingen Café De Verdieping'. Richard heeft toegezegd dat hij zijn best zal doen om zelf aanwezig te zijn. Hij is afhankelijk van zijn agenda.

Uiteraard is Richard de enige persoon om een goede toelichting te geven over zijn pericelen van de afgelopen (drie) weken en wat hij ziet als de toekomst van Café De Verdieping. De vergadering kan daarna, goed geïnformeerd, haar mening geven over de gang van zaken.

Met vriendelijke groet,

André Steenveld.