Auteur Topic: Open bar en bar reglement  (gelezen 2685 keer)

PapaAtHome

  • Green Clearance Troubleshooter
  • **
  • Berichten: 142
  • Amber wat... steen of meisje?
    • Bekijk profiel
Open bar en bar reglement
« Gepost op: 9 juli 2010, 10:06:06 »
Richard heeft aan het bestuur voorgesteld om beneden een \'open bar\' (drank beschikbaar, geen barman) te hebben. Leden moeten zelf noteren wat ze gebruiken en voor vertrek boven afrekenen.

Het bestuur heeft dit vootstel tijdens de laatste bestuursvergadering besproken en verwacht dat onze leden de \'open bar\' een goed idee vinden, de verantwoording die daaruit volgt ook goed kunnen dragen en er binnen de vereniging voldoende sociale controle is om problemen te voorkomen.

Het bestuur heeft besloten om bij wijze van proef tot de eerstvolgende ledenvergadering van de \'open bar\' gebruik te maken. Tijdens de ledenvergadering zal er geëvalueeerd worden.

Voor de \'open bar\' is een (voorlopige) aanvulling van het HR opgesteld als \'bar reglement\'. Op de handhaving van dit reglement zal door het waarnemend bestuurslid toegezien worden. Leden die namens het bestuur een sleutel van de kast dragen hebben geen specifieke verplichtingen naar de \'open bar\' tenzij expliciet gevraagd.


[size=24]Barreglement[/size]
[size=16](onderdeel van HR)[/size]
[/b]

Status:      Voorlopig reglement.
Datum:      1 juli 2010


1.      Het café stelt bar en drank zonder toezicht beschikbaar voor Casus Belli leden.

2.      Het is de verantwoordelijkheid van alle leden om eigen gebruik te registreren en na afloop af te rekenen bij de bar.

3.      Het bestuur houdt toezicht op het naleven van het bar reglement.

4.      Bij onregelmatigheden kan het bestuur per direct een schorsing instellen waarna in uiterste gevallen royement kan volgen.

Dit reglement geldt voor een proefperiode van 1/6/2010 tot de eerstvolgende algemene ledenvergadering (dec. 2010/jan. 2011)

Voorzitter: (Remco van Vugt)
« Laatst bewerkt op: 9 juli 2010, 10:31:11 door papaathome »
-- Andre sr.