Auteur Topic: SpellenSpektakel 2012  (gelezen 3370 keer)

marleen

  • Computer Admin
  • Yellow Clearance Troubleshooter
  • *****
  • Berichten: 70
  • Miauw!
    • Bekijk profiel
SpellenSpektakel 2012
« Gepost op: 20 september 2012, 01:20:13 »
Het volgende bericht kregen we binnen van Ducosim:

Citaat van: Ducosim
Zoals je wellicht wel (of niet) weet wordt er dit jaar weer een SpellenSpektakel georganiseerd. Zoals vanouds in het beursgebouw in Eindhoven en wel op 27 en 28 oktober. Ter promotie van spellen in de breedste zin van het woord heeft beursorganisatie een spellenplein ingericht. Op dit spellenplein kan alles gebeuren wat met spellen te maken heeft, zolang het geen commerciële activiteit is.

Net als alle vorige keren dat er een spellenplein was op het SpellenSpektakel doet ook deze keer Ducosim als Nederlandse Spellenvereniging de coördinatie. Omdat Ducosim niet alle tafels kan vullen is er voor elke spellenvereniging die dat wil de mogelijkheid om op het SpellenSpektakel te staan. Als je het leuk vindt om spellen te demonstreren, een toernooi wilt organiseren, een activiteit voor kinderen wilt houden of wat je verder nog kunt bedenken, je bent van harte welkom. Wij hopen dat zo veel mogelijk verenigingen mee doen om de verenigingenruimte aantrekkelijk te maken.

Heb je zin om mee te werken aan het SpellenSpektakel 2012 neem dan contact op met mij.

Met vriendelijke groeten

Eelke Heidinga
Ducosim Beursorganisatie

Als Casus Belli hebben we dus de mogelijkheid om iets te doen op het SpellenSpektakel. Wie heeft er ideeën? En wie heeft zin en tijd om daar te staan en wat aan promotie van onze vereniging en van spellen in het algemeen te doen? Dit draadje (en de rest van het forum) staat open...