Auteur Topic: WRPG Q1:2013  (gelezen 3468 keer)

PapaAtHome

 • Green Clearance Troubleshooter
 • **
 • Berichten: 142
 • Amber wat... steen of meisje?
  • Bekijk profiel
WRPG Q1:2013
« Gepost op: 10 december 2012, 13:48:39 »
Waarde wisselrollenspelers,

De volgende WRPG campagne gaat dinsdag 8 januari 2013 van start. Dit is een oproep voor belangstellende om naar 'De Verdieping' te komen.

Gezien de groeiende belangstelling zou het prettig zijn als er een extra game master beschikbaar is. Wie wil iets aanbieden? Willen gamemaster die iets aan willen bieden zich bij mij bekend maken? Liefst met een kort uittreksel (vijf zinnen) wat er aangeboden gaat worden. Dan weten potentiële spelers al van tevoren wat er te kiezen is.

Met vriendelijke groet.

Andre Steenveld.
-- Andre sr.

PapaAtHome

 • Green Clearance Troubleshooter
 • **
 • Berichten: 142
 • Amber wat... steen of meisje?
  • Bekijk profiel
Re: WRPG Q1:2013
« Reactie #1 Gepost op: 10 december 2012, 13:57:24 »
Voor WRPG Q1:2013 zullen ten minste de volgende GM's iets aan bieden:


Jennifer: Systeem AD&D 2e ed, Setting Al-Qadim
Party is een evil (en neutral) groep van huurmoordenaars en ondersteunende fighters die in dienst zijn van de organisatie Wrath of the Old. Zij zullen een geheime (en evil) missie uit moeten voeren voor hun spiritueel leider. Deze missie is vol gevaar, maar ook op falen staat de doodstraf (door gruwelijke marteling). Vooral voor mensen die eens een keer hun evil kant ruim baan willen geven.


Daniël: Ik ga L5R aanbieden.
Het is de tijd van het jaarlijkse winterhof. De spelers zijn het organiserend comité.
De keizerin is dit jaar neergestreken in het land van de Drakenclan.
Het belooft een rustige winter te worden, de oogst was over het algemeen erg goed*.
Er zijn afgelopen jaar geen oorlogen geweest en afgezien van het verdelen van wat erebaantjes (erebaantjes waarvoor zowel hele clans als individuele leden van clans bereid zijn te moorden) gaat er niets spannends gebeuren dit jaar....

*Behalve de rijstoogst, die is behoorlijk mislukt. En de keizerlijk hofhouding eet voornamelijk sushi en de Drakenclan heeft toch al nauwelijks rijst. En de visvangst viel ook een beetje tegen dit jaar...


Berry: ShadowRun.
Seattle, 2073. De Ork Underground vecht al jaren voor erkenning als officieel district. Bij de komende verkiezingen zal nu eindelijk het volk hierover mogen stemmen. Maar de racistische organisatie Humanis geeft zich niet zomaar gewonnen en de spanning in de stad is te snijden. Letterlijk, zoals een team Shadowrunners ontdekt. Wat begint als een simpele run om een politicus te compromitteren escaleert al snel tot een ondergrondse oorlog. Aan het team de taak om te zorgen dat er nog een stad over blijft om om te vechten!
Er wordt gespeeld met Extended Core, spelers kunnen kiezen uit een ruime selectie premade characters.


Lucas: Pathfinder.
Door omstandigheden heeft Lucas zijn spel terug moeten trekken.
250 jaar geleden was er een groot strijd tussen de legers samengesteld uit leden van alle rassen en een horde monsters met een elder draak als leider.
Het Was een lang en bloederig strijd, maar uiteindelijk waren de monsters verslagen. De elder draak werd ook verslagen, echter dit kon alleen met een spell waardoor de lichaam en geest van de draak in een kristal werd gevangen. Mocht dit kristal ooit breken, zal de draak wederkeren en dit zou het einde zijn van het keizerrijk betekenen. Dit kristal wordt zwaar bewaakt samen met een aantal andere kristallen in een toren. Een van deze andere kristallen is nu gestolen en de karakters worden ingehuurd om de dief te vinden.

Een level 8 campagne. Boeken die gebruikt mogen worden: Core Rulebook, Advanced Players Guide, Ultimate Combat, Ultimate Magic. Standard karakters
worden geleverd, hoewel je, je eigen mag makenMarc (e.a.): Paranoia.
Fun in the food fab.
Voorkennis over het scenareo is gelijk aan hoogverraad. En op hoogverraad staat de doodstraf.
Dus... wordt er meer verteld tijdens de aanbieding.
« Laatst bewerkt op: 7 januari 2013, 19:37:35 door PapaAtHome »
-- Andre sr.