Auteur Topic: Oproep Jubileum Wisselrollenspel op zondag 27 october  (gelezen 2524 keer)

PapaAtHome

  • Green Clearance Troubleshooter
  • **
  • Berichten: 142
  • Amber wat... steen of meisje?
    • Bekijk profiel
Oproep Jubileum Wisselrollenspel op zondag 27 october
« Gepost op: 17 oktober 2013, 22:59:45 »
Beste mensen,
 
Spellenvereniging casusbelli organiseert op zondag 27 oktober vanaf 12 uur 's middags een speciaal rollenspel. En aangezien ik jullie ken, denk ik dat jullie het leuk zouden vinden om mee te doen.

Het idee is dat je de hele middag één karakter speelt, dat bij 3 verschillende DMs die verschillende (korte maar spannende) avonturen beleefd. Je zit in een team en er zijn nog twee rivaliserende teams. Het team dat zich het beste door de middag weet te slaan, heeft gewonnen. De DMs (Jennifer, Daniel en André) hebben verschillende thematische uitdagingen bedacht. De planning is om vier sessies te spelen.

We spelen AD&D 2e editie in de Al Qadim setting (1001 nacht, vliegende tapijten, geesten in flessen, haremvrouwen!) en in het afgelopen jaar hebben de DMs de betrokken karakters al eens uitgeprobeerd in de rollenspel sessies, ook georganiseerd door Casus Belli en sommige van jullie hebben heel fijn die karakters getest en ge(p)(t)est. Kennis van het systeem is niet nodig om een leuke middag te hebben.
 
Thema's van groepen waaruit gekozen kan worden zijn de 'evil sect' (bendeleden), 'Caliphs harem' (harem dames met entourage) en 'corsairs' (zeelieden/handelaren). Voor elke groep is er ruimte voor een capabele leider liefst gesteund door een minstens even capabele tweede in command. Uiteraard is er ruimte voor een ervaren magier en/of minstens even ervaren priester. Alles aangevuld met vechters die uitgerust zijn voor het echte werk.

Het staat allemaal te gebeuren op  zondag 27 oktober van 12:00 tot 17:00 (locatie en tijden liggen vast, het precieze programma volgt nog)
Activiteitencentrum Doddendaal Achter Valburg 2 (in het centrum van Nijmegen, op 10 min langzaam lopen vanaf het station, 2 minuten vanaf plein '44)

Casus belli zal ook voor catering in stijl verzorgen.

Vanwege de planning horen we graag of je meedoet, je kan je aanmelden en je voorkeur kenbaar maken door te reageren op dit bericht, of door een bericht te sturen naar info@casusbelli.nl of een bericht naar Daniël. Of spreek een van de GM's aan op een zondag. Mogelijkheden genoeg. Daniël zorgt voor de uiteindelijke indeling.
 
Inschrijving (kostenloos) is ook open voor niet-leden van Casus Belli dus als je geïnteresseerden kent, nodig ze rustig uit.

Groetjes en wie weet tot gauw,
 
Jennifer Hartogensis (en André Steenveld).
-- Andre sr.