Auteur Topic: 16 september: WRPG  (gelezen 2271 keer)

Connieboy

 • Red Clearance Troubleshooter
 • *
 • Berichten: 11
  • Bekijk profiel
16 september: WRPG
« Gepost op: 5 september 2014, 15:07:37 »
Beste mensen,

De herfst-cyclus van het wisselrollenspel komt er weer aan. 16 september kunnen jullie de keuze maken: we zitten in Café de Fiets (Grotestraat 8), en starten om 20:00 (je kan natuurlijk al eerder binnenkomen).

Het aanbod is voorzover bekend als volgt:
 • Daniel: The Laundry
  Bij The Laundry werk je voor een afdeling van de Britse geheime dienst die als taak heeft de Great Old Ones op een afstand te houden (lees: aan de andere kant van het Kanaal). Het voordeel is dat je goed getraind ben om monsters en cultisten te bevechten, en je ook leuke wapens kan hanteren (mits je het formulier bijtijdig in drievoud hebt ingevuld); het nadeel is dat de bureaucratie je waarschijnlijk gek maakt voordat de Horrors dat kunnen. Bewaar je bonnetjes, want je wilt natuurlijk niet zelf voor je huurauto, hotelkamer en zilveren kogels moeten betalen.
 • Lonneke: Pathfinder
  Lonneke maakt gebruik van de officiële Pathfinder wereld, wat betekent dat je in een wereld zit met strijdende koninkrijken, mysterieuze profeten en meteorieten, aasetende feeën, Mirror Men, heksen (zowel kinderetende als 'vegetarische') en draken met een eigen agenda die verder gaat dan "eet avonturiers, steel goud, speel schaak met prinsessen". Ook is er de legendarische koning-zonder-koninkrijk, Ravenlord (wie?). D&D3.5, maar dan beter.
 • Robert: BESM
  In het BlueBig Eyes Small Mouth systeem speel je, om het simpel te zeggen, anime personages. Aan de Professor W.A. Boe School voor Begaafde Kinderen verzamelen tieners uit verschillende universums en genres zich: van magical girls to mecha piloten (zowel emo als optimistisch), en van vechtsporters met bovennatuurlijke krachten tot de klassieke D&D types (inclusief Full Plate +2). Ook zitten er een paar 'normale' leerlingen tussen: het bekendst zijn de rijke stinkerd die een harem probeert te verzamelen, en de 'main character' die haar genre nog niet gekozen heeft en op een dag gewoon binnen kwam lopen in het mini-universum waar de school ligt. Als je deze school kan overleven, hoef je je over je eigen serie in ieder geval geen zorgen meer te maken!

Als je zelf een rollenspel wil aanbieden, kan dat gewoon, hoewel het wel handig is als je dat vantevoren aan mij laat weten.
« Laatst bewerkt op: 5 september 2014, 15:19:32 door Connieboy »