Auteur Topic: Discussieer mee over Spellenspektakel 2011 (25 sep)  (gelezen 2883 keer)

marleen

  • Computer Admin
  • Yellow Clearance Troubleshooter
  • *****
  • Berichten: 70
  • Miauw!
    • Bekijk profiel
Discussieer mee over Spellenspektakel 2011 (25 sep)
« Gepost op: 24 september 2010, 16:30:08 »
Zoals jullie misschien al weten, zal er dit jaar geen Spellenspektakel plaatsvinden.

In de nieuwste "Spel!" van Ducosim staat dat Ducosim contact heeft opgenomen met 999 Games in verband met een mogelijke voortzetting van het Spellenspektakel (999 Games was er nog niet uit, maar ze houden contact).

Quote uit de "Spel!":
Citaat
Als wij als Ducosim echter een bijdrage gaan leveren aan het \'Spellenspektakel 2011\' dan is het wel nodig dat we op jullie steun kunnen rekenen. Vandaar dat we de volgende vragen hebben: Wat vinden jullie? Welke rol moet Ducosim gaan spelen op dit gebied nu het Spellenspektakel tot het verleden behoort? Hebben we genoeg andere beurzen (denk aan: Spel aan Zee, Noorder- & Zuiderspel, vier Ducosimbeurzen) en is het Spellenspektakel daarom \'overbodig\'? Of is er ruimte voor een nieuw initiatief? Zou je zelf iets willen doen? Met name dat laatste is cruciaal. Zonder inspanning van onze leden zal het altijd bij dromen blijven.

Het bestuur van Ducosim wil hierover discussiƫren, via de website (http://www.ducosim.nl), Twitter, communicatie@ducosim.nl en het forum van het Spellenspektakel (http://www.bordspelmania.eu/index.php) en wel op

[size=14]zaterdag 25 september tussen 19 en 21 uur[/size]

Laat je mening en ideeƫn horen!