Wisselrollenspel winter 2017

De wintercyclus van het wisselrollenspel van Casus Belli gaat binnenkort van start:

dinsdag 17 januari
Starttijd: 20:00 (inloop 19:30)
Café de Fiets

Hierbij bieden enkele GMs korte (5 à 6 sessies) rollenspelcampagnes aan.

Berry biedt The Wild Hunt aan, een campagne in het WITCH: Fated Souls systeem. De Fated zijn zij die hun zielen verkocht hebben aan verschillende soorten demonen in ruil voor magische krachten. Maar deze demonen zijn niet de enige nare dingen in de wereld, onder andere zijn er de Aether-consumerende Fae… De Summer Court heeft een competitie aangekondigd met verschillende uitdagingen, en de spelers worden door hun demonen verplicht om gezamelijk deel te nemen in ruil voor een gunst.

Robert biedt Dungeon Burger aan, een campagne in Dungeons & Dragons 5th edition. Kom werken bij Dungeon Burger, waar de Goblin Sausages van 100% scharrelgoblin zijn, onze fameuze Double Dragon Burger in zowel Red-vs-Blue als Black-and-White beschikbaar is, en Raise Dead spreuken vanwege on-the-job ‘accidents’ door het bedrijf vergoed worden!

Jennifer biedt Al-Qadim aan: D&D 2nd edition in de wereld van Duizend-en-een-nacht. Glooiende woestijnen, beeldschone dames, gevaarlijke monsters, en geesten uit flessen die je wensen vervullen (maar niet altijd zoals je bedoelde).

Mocht er een vergelijkbaar aantal spelers als vorige keer zijn, dan biedt Marc een Paranoia campagne aan – een humoristisch dystopia waar mutant zijn verboden is (je bent een mutant), lid zijn van een geheim genootschap verboden is (guess what?), en je alleen de perfecte (nope) Friend Computer kan vertrouwen (alleen hij jou niet). Je hebt gelukkig effectief zes ‘levens’, dus je hoeft niet bang te zijn om een paar keer dood te gaan tijdens de campagne.