Casus Belli in de komende 4 weken

Beste leden, donateurs en wisselrollenspel-geinteresseerden,

Zoals al bij de veiling aangekondigd, gaan we bij Casus Belli nog alleen maar om de week op zondag bij elkaar komen in Cafe van Ouds. Nu zijn er in de komende 4 weken nog wat extra belemmeringen. De laatste keer dat we er waren was 22 september. Nu is mij door van Ouds medegedeeld dat er op 6 oktober een mosselmiddag bij Van Ouds is, waarvoor zich al 70 man hebben ingeschreven. Oftewel die middag kunnen we niet terecht (mijn MERP groep is voor die middag bij ons in Malden uitgenodigd). De keer daarop, 20 oktober, zouden we wel weer terecht kunnen.

Groetjes, Marc

Start volgende wisselrollenspelcyclus

Beste leden, donateurs en wisselrollenspel-geinteresseerden,

Op dinsdagavond 10 september zal de volgende cyclus van het wisselrollenspel van start gaan om 20.00 uur in Cafe van Ouds (Inloop vanaf 19.30).

Robert biedt een avontuur aan genaamd Born to Run, waarin de spelers deelnemers zijn aan een game show om een officiële shadowrunner te worden. Hij gaat gebruik maken van de net uitgekomen 6e ed. Shadowrun.

Louis biedt twee spellen aan. De eerste is: Maak je eigen RPG setting en avontuur. Met behulp van steekwoorden en brainstormen stel je zelf een setting, characters en een avontuur samen. De tweede is: Napoleonic Naval Adventure. Hornblower en andere zeehelden, op schepen in en uit de tijd van Napoleon.

Daniel biedt een Oog de Meesters spel aan. De link die hij me gaf was: https://www.philibertnet.com/en/the-dark-eye/63626-the-dark-eye-tales-of-dragons-and-thieves-9783957523204.html.

Zeer Gerden biedt een 5ed D & D avontuur aan nl. Hoard of the Dragon Queen. In dit avontuur spelen de spelers the bad guys.

Tot komende dinsdag,

Marc Seutter
Voorzitter CB